• Πρόγραμμα ΕΦΕΤ για την κατηγοριοποίηση των τροφίμων κατά FoodEx2
  • 07.07.2017 | 08:05

    Πρόγραμμα ΕΦΕΤ για την κατηγοριοποίηση των τροφίμων κατά FoodEx2

    Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΕΦΕΤ με τίτλο «Κατηγοριοποίηση τροφίμων κατά FoodEx2»μ το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των «Προγραμμάτων Κατάρτισης Επιθεωρητών ΕΦΕΤ και Συναρμόδιων Φορέων», που συντονίζονται από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, Ενημέρωσης και Πληροφορικής του ΕΦΕΤ.

  • Επιβράβευση φοιτητών με γευστικές και υγιεινές «αναζητήσεις»
  • 28.06.2017 | 08:30

    Επιβράβευση φοιτητών με γευστικές και υγιεινές «αναζητήσεις»

    Ένα λειτουργικό ρόφημα αβοκάντου και ορού στραγγιστού γιαουρτιού, ένα ελληνικό γιαούρτι 2% χωρίς λακτόζη με μαστίχα και ένα σνακ από ελληνικές πράσινες ελιές με τραγανή επικάλυψη ήταν τα τρία τρόφιμα που βραβεύτηκαν στον 7ο Εθνικό Διαγωνισμό Οικολογικών-Καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής ECOTROPHELIA 2017, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποίησε στις 27 Ιουνίου ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων-Ποτών (ΣΕΒΤ), στο πλαίσιο των δράσεων της Ελληνικής Τεχνολογικής Πλατφόρμας «Food for Life» και του Ευρωπαϊκού έργου LIFE FOODPRINT.

  • Οδηγίες για αγροτικές οικοτεχνίες από τον ΕΦΕΤ
  • 22.06.2017 | 11:11

    Οδηγίες για αγροτικές οικοτεχνίες από τον ΕΦΕΤ

    Οδηγό Ορθής Πρακτικής για τις Μονάδες Τροφίμων Οικοτεχνικής Παρασκευής που οργανώνουν αγρότες με τις οικογένειές τους, εξέδωσε ο ΕΦΕΤ με σκοπό να συμβάλλει στη συμμόρφωση με τις γενικές απαιτήσεις υγιεινής και να ευαισθητοποιήσει τους παραγωγούς, που επιθυμούν να λειτουργήσουν αντίστοιχες, σχετικά με τις υποχρεώσεις τους ως προς τη νομοθεσία των τροφίμων.