• Το 30% της φέτας παράγεται στην Θεσσαλία
  • 06.02.2017 | 09:20

    Το 30% της φέτας παράγεται στην Θεσσαλία

    Αισιοδοξία για το μέλλον της ελληνικής κτηνοτροφίας δηλώνει το 91% των τυροκόμων της Θεσσαλίας, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον κλάδο "ελκυστικό και ελπιδοφόρο για τους νέους", όπως προέκυψε από έρευνα επιστημόνων του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης.

  • Πρότυπη εκτροφή πτηνών παραγωγής κρέατος με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα
  • 24.01.2017 | 09:23

    Πρότυπη εκτροφή πτηνών παραγωγής κρέατος με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα

    Σημαντική επιτυχία των ερευνητών του εργαστηρίου υγείας των ζώων και ασφάλειας τροφίμων του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων, Κατεύθυνση Ζωική παραγωγή του ΤΕΙ Ηπείρου, αποτελεί η δημοσίευση εργασίας τους, σε ένα από τα πλέον έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά του τομέα της Αγροδιατροφής, το Plos One στις 3 Ιανουαρίου 2017.